Uw object verhuren

Indien u uw huis, appartement of (bedrijfs-) onroerend goed voor langere of kortere termijn wilt verhuren, kunnen wij u helpen met het vinden van een geschikte huurder/ gebruiker. Wij komen vrijwel dagelijks in contact met particulieren en (startende) ondernemers die op zoek zijn naar een (tijdelijke) huurwoning, appartement of bedrijfsruimte.

Wij kunnen u begeleiden bij de diverse aspecten die komen kijken bij het verhuren van een object, zoals het bepalen van de prijsstelling voor het object, maar zeker ook op het gebied van wetgeving, het bepalen van verantwoordelijken voor huurder/ gebruiker en de verhuurder, borgstellingen, servicekosten, onderhoud, oplevering etc.

Wij verzorgen voor u een sprekende presentatie, gaan actief op zoek naar de juiste huurder/ gebruiker en verzorgen de bezichtigingen. Is de juiste huurder/ gebruiker gevonden, dan stellen wij de overeenkomst en voorwaarden voor u op.

Zo kunt u met een gerust hart en vol vertrouwen alle werkzaamheden tot verhuur van uw object uit handen geven aan Animo Makelaars.