Uw woning verkopen

Bij het verkopen van uw woning is het van het grootste belang de woning zo goed mogelijk in de markt te zetten. Dit begint met een goed advies over de waarde van uw woning in de huidige markt. Aan de hand van gerealiseerde verkopen van soortgelijke woningen in de regio, de actuele marktgegevens in de regio en de concurrentiepositie van uw woning in de markt adviseren wij u over de waarde van uw woning.
Hierbij houden wij rekening met al uw aanvullende wensen zoals een gewenste opleverdatum, de overname van roerende zaken, de ontbindende voorwaarden en tal van andere kleine en grotere factoren. Inzicht in uw wensen geeft ons het de mogelijkheid om tot het beste resultaat te komen.
Het verkopen van uw woning is namelijk één ding, maar dat u er een goed gevoel aan overhoud is iets heel anders!
Bij overeenstemming over de vraagprijs en verwachte verkooptijd zorgen wij er vervolgens voor dat aan uw woning maximale ruchtbaarheid wordt gegeven op internet via onze eigen-, regionale- en landelijke sites.

Wie doet wat?
Simpel: Wij doen alles wat u wenst! Wij zijn een full-service makelaar wat inhoudt dat wij al het werk uit handen nemen. U bent verzekerd van deskundig advies, korte lijnen en persoonlijke betrokkenheid. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering bij de notaris heeft u een vaste makelaar die uw belangen behartigt. Dat is wel zo persoonlijk.

Gratis waardebepaling
Nieuwsgierig geworden? U overweegt uw huis te verkopen maar u weet niet wat een realistische verkoopprijs zou zijn? Wij helpen u graag door vrijblijvend een realistische waarde van uw woning te bepalen in de huidige markt. Dit helpt u bij het nemen van de voor u juiste beslissing om uw huis al dan niet te verkopen. Daarnaast geeft het natuurlijk ook inzicht in het bedrag dat u in een volgende woning kunt investeren.
Indien u besluit uw huis te verkopen, dan kunnen we u een scherp tarief aanbieden voor de verkoop van uw woning. Dit kunnen we omdat we een kleinere organisatie zijn en daardoor minder onnodige kosten moeten maken.